Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding:


Wist je dat ramen ontstonden uit de mix tussen de Chinese en Japanse keuken? Serveer een kipbrochette met knapperige groentjes in een marinade van miso, gember en knoflook. 

...

Bereiding

  1. Bereiding:

    • Breng de jus van de kip (zie recept hier) samen met de witte misopasta, de Knorr Professional Gember Specerijenpuree en de Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree aan de kook. Roer goed door.
    • Kook intussen de eieren. De eidooier moet nog bijna lopend zijn.
    • Snijd het kippenbillenvlees in blokjes (zie recept hier) en verdeel ze over de spiesjes. Bak of grill de kippenbrochetten tot het vlees gaar is.
    • Kook intussen de Knorr Asian Selection Mie Noedels in de bouillon. Verdeel deze in een bowl en leg er alle groenten op.
    • Snij het gekookte eitje in 2 en leg naast de groenten.
    • Overgiet alles met de nog kokende bouillon. En leg er de kipbrochette bij.
    • Werk af met de koriander (optioneel), de fijngesneden pijpajuin en sprenkel er eventueel wat zelfgemaakte crispy chili oil over.
    Tip 1: Wist je dat de ramensoep in de zomer ook vaak koud wordt gegeten?
    Tip 2: Serveer de ramen met aparte toppings zodat de gasten hun gerecht zelf kunnen samenstellen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu