Menu
Punten

Ingrediënten

+

Dumplings met boerenkool (30 stuks):

Portosaus:


Het toppunt van fusionkeuken? Japanse deegpakketjes met boerenkool, veenbessen en een stevige portosaus. Een gerecht om te delen, aan tafel én op sociale media.

...

Bereiding

  1. Dumplings met boerenkool (30 stuks):

    • Verhit de vetstof en bak de fijngesneden boerenkool samen met de Knorr Professional Pepermix Specerijenpuree tot de kool gaar is.
    • Koel de kool zo snel mogelijk af. 
    • Meng de rest van de ingrediënten.
    • Plaats wat van het gebraiseerd kippenbillenvlees (zie recept hier) op een wontonvel en bevochtig de randen.
    • Vouw de wontonvellen samen tot een deegpakketje.
    • Verhit wat vetstof en bak de gyoza aan 1 kant tot die goudbruin is. Voeg een beetje water toe en stoom verder onder een deksel.
    • Serveer met wat gebakken boerenkool, veenbessen en de portosaus.
    Tip: Je kunt de portosaus vervangen door een sojasaus, met rijstazijn en chiliolie.
  2. Portosaus:

    • Breng het kookvocht van de kippenbillen (zie recept hier), de room, de cognac en de rode porto aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Gourmet Pepersaus toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu