Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding:


Ovengerechten zijn als warme dekentjes op koude dagen. Serveer het stoofpotje met een Libanees platbrood zodat er geen druppel saus overblijft. 

...

Bereiding

  1. Bereiding:

    • Bak de gehaktballetjes in wat vetstof tot ze goudbruin zijn en doe ze dan in een ovenschaal.
    • Bak de merguezworst kort aan, snij in stukjes en doe ze bij de balletjes.
    • Bak in het braadvocht van de merguez de wortelen en witte ui kort aan. Doe de groenten daarna bij de balletjes en de merguez. Roer ook de gespoelde kikkererwten en de dadels eronder.
    • Meng de Knorr Professional Napoletana Tomatensaus met de Knorr Professional Demi-Glace Vloeibaar en de chermoulakruiden en giet de saus over de mengeling van gehaktballetjes, merguez en groenten.
    • Roer goed om en dek af met een deksel of aluminiumfolie.
    • Bak ongeveer 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
    • Haal de schaal uit de oven. Hak de platte peterselie fijn en strooi erover. Serveer met opgewarmd Libanees brood en wat Verse hummus met tomaat.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu