Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding:


East meets West. Het Mexicaans gegaarde rundvlees is een echt smaakbommetje. De zachte noedels zorgen voor het contrast, en de kool voor de bite. 

...

Bereiding

  1. Bereiding:

    • Verhit een pan zonder vetstof en rooster de gedroogde pepers gedurende 1 à 2 minuten per kant tot ze licht gekleurd zijn. Rooster ook de kruidnagel en de kaneelstokjes erbij. Haal alles uit de pan en hou opzij.
    • Stoof de witte ui ongeveer 5 minuten in een kookpot tot de ui zacht is.
    • Voeg de Knorr Professional Knoflook SpecerijenpureeKnorr Primerba Tijm en gedroogde oregano toe en laat even meestoven.
    • Voeg de Knorr Professional Tomatino Tomatensaus, het water, de Knorr Professional Liquid Concentrate Rund en de geroosterde pepers, kruidnagel en kaneelstokjes toe.
    • Laat alles ongeveer 30 minuten zachtjes koken. Mix daarna fijn in een blender. Haal de saus eventueel door een grove puntzeef.
    • Breng de bouillon terug aan de kook en kook daarin de udonnoedels.
    • Verwarm intussen het rundvlees in een beetje van de saus.
    • Doe noedels in een kom en dresseer het vlees erbovenop. Verdeel de witte kool en de radijsschijfjes over de kom. Giet er de kokende bouillon over.
    • Werk af met de fijngesneden pijpajuin en wat koriander.
    Tip: Je gasten bingewatchen Netflix-series over eten, volgen TikTokfilmpjes van hun favoriete buitenlandse chefs aan de andere kant van de wereld en koken met YouTube. Zorg er als chef voor dat je weet wat er leeft.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu