Menu
Punten

Ingrediënten

+

Scampis

  • Scampi's (gepeld en ontdarmd) 1.0 kg
  • fijngesneden bieslook
  • citroenzeste
  • Peterselie, fijngehakt

Tunesische dip

Thaise dip

Japanse dip


Scampi’s om te delen, met warme dips uit drie windstreken. Wereldse smaken voor elk wat wils.

...

Bereiding

  1. Scampis

    • Bak de scampi's kort aan en kruid met wat peper en zout.
    • Dresseer in een schaaltje en werk af met de garnituren.
    • Warm de dipsauzen op. Serveer ze in aparte schaaltjes bij de scampi's.
    Tip: Maak van dit aperitiefhapje een volwaardig gerecht. Serveer de scampi's met geroosterde paprika's en wat platbrood.
  2. Tunesische dip

    • Meng alle ingrediënten voor de dip en warm op.
    • Serveer de saus in een apart potje bij de scampi's.
  3. Thaise dip

    • Meng alle ingrediënten voor de dip en warm op.
    • Serveer de saus in een apart potje bij de scampi's.
  4. Japanse dip

    • Meng alle ingrediënten voor de dip en warm op.
    • Serveer de saus in een apart potje bij de scampi's.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu