Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding:


Veel smaak in weinig tijd! Deze hartverwarmende pasta met champignons is ideaal voor in de herfst en de winter. 

...

Bereiding

  1. Bereiding:

    • Bak de spekblokjes kort aan en voeg de wilde champignons toe. Bak tot je een mooie bruine kleur ziet.
    • Voeg de fijngesneden gekonfijte kippenbillen (zie recept hier), de sjalot, de Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree en de Knorr Professional Pepermix Specerijenpuree toe. Laat de kip kort bakken.
    • Blus met de madeira en de xeresazijn en laat verdampen.
    • Voeg het kookvocht van de kippenbillen (zie recept hier) toe en breng alles aan de kook.
    • Voeg de Knorr Gourmet Poivrade voor Wild toe en roer goed door.
    • Voeg de geblancheerde groene kool toe.
    • Kook ondertussen de Knorr Professional Tagliatelle. Doe de pasta in ruim kokend water en laat 7 minuten koken of tot de pasta al dente is. Roer regelmatig en giet de pasta dan af.
    • Dresseer de pasta op een bord en verdeel de saus erover.Werk af met de platte peterselie, gehakte en gegrilde hazelnoten en de geraspte Comtékaas.
    Tip: Mag het wat feestelijker? Serveer de pasta dan met truffelschilfers.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu