Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stoofpotje van kippendijen:

  • kippendijenvlees, ontbeend 7.5 kg
  • vetstof
  • peper en zout

Saus:

Kruidenpuree:


Een stoofpotje met kip waarmee je tijd wint in je keuken. Voor deze stoofschotel gebruik je malse, sappige kippendijen. De vleesjus krijgt een smaakboost met de aroma's van gefruite ui en spek. 

...

Bereiding

  1. Stoofpotje van kippendijen:

    • Meng de kippendijen met wat vetstof en breng ze op smaak met peper en zout.
    • Leg de kippendijen in gastronormplaten en rooster ze ongeveer 15 minuten op 160°C.
    Tip: Maak van dit gerecht ook een vegetarisch alternatief met de The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks.
  2. Saus:

    • Stoof de uien, wortelen en champignons aan samen met de Knorr Primerba Gefruite Ui en Spek.
    • Breng het water aan de kook en voeg al roerend de Knorr Vleesjus Poeder toe.
    • Laat minstens 5 minuten rustig doorkoken.
    • Voeg de aangestoofde groentjes bij de saus en werk af met Knorr Primerba Dragon.
    • Giet de saus over de gebakken kippendijen en zet deze terug in de oven voor 20 minuten op 150°C.
  3. Kruidenpuree:

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu