Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding:


Hachis parmentier, maar dan met vis. Met visragout, spinazie en puree en een korstje van panko. Tip: gebruik seizoensvis van bij ons. 

...

Bereiding

  1. Bereiding:

    • Verdeel de visragout (zie recept hier) over de ovenschalen.
    • Leg op de vis een laag spinazie. Zorg dat het meeste vocht eruit is.
    • Breng water, room en boter aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Gourmet Aardappelpuree poeder toe.
    • Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.Verdeel de puree over de schalen met visragout en spinazie.
    • Bestrooi met wat panko en gaar in de oven.
    • Zet de schaaltjes vlak voor het serveren kort onder de salamander om een goudbruine korst
    • te krijgen.
    Tip: Ook prei en broccoli werken heel goed in combinatie met de visragout.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu