Menu
Punten

Wil jij als chef je bewoner in de bloemetjes zijn tijdens haar of zijn verjaardag? Dit hoeft niet altijd veel geld te kosten. Bundel je krachten met je collega van de animatie en maak er voor onvergetelijk feest van. Lees hier hoe jij hierin een rol kan spelen.

Verjaardagskrans

Verjaardagskrans

Hang een krans aan de kamerdeur van de jarige. Je kan een feestelijke krans maken waar snoepjes, ballonen en papieren bloemen aan hangen. Al de bewoners die passeren mogen er eentje nemen. Hang er ook een tekstje bij : ‘ Ik verjaardag vandaag en trakteer!’

Zaaldecoratie

Zaaldecoratie

Uiteraard kan je wat vlaggenlijnen en ballonen ophangen, maar je kan online goedkoop fotoposters laten maken van de jarigen. Leuk om op de deur van de eetzaal te hangen!

Taartprikkers

Taartprikkers

Een kleine moeite maar heel persoonlijk, zet taartprikkertjes met de naam van de jarige op een hele lading cupcakes. Zo weet iedereen wie zijn feest het is en zet je de jarige extra in de kijker.

Maak herinneringen

Maak herinneringen

Weinig budget maar wil je toch iets speciaals doen? Contacteer een student styliste en een student fotograaf voor een originele fotoshoot.

Entertain

Entertain

Huur een oldtimerbusje voor een feestelijke rondrit met de jarige. Misschien is er wel een verhuurbedrijf bij je in de buurt ? Vraag of het misschien mogelijk is om een deal te sluiten voor meerdere momenten.

Culinair

Culinair

Organiseer een speciaal eetmoment. In plaats van de normale eetmomenten kan je van je eetzaal een dans- en praatcafé maken met bijvoorbeeld een high tea concept. Een hapjes buffet met quiches, terrines, zoute en hartige muffins is makkelijk te maken.

Daar hoort muziek bij

Daar hoort muziek bij

Zet een keertje aangepaste muziek op tijdens de eetmomenten. Pas je muziekstijl aan, aan de wensen van de jarige. Of neem contact op met de lokale radio bij je in de buurt voor een liveshow in het rusthuis.

CD tips:

  • Playlist Andy en Di : liedjes voor bejaarden
  • Playlist Ultratop : de tijd van toen

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu