Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 150.0 g
  • Solo Professional Culinair 100.0 ml
  • vetstof 40.0 ml
  • bruine suiker 30.0 g
  • kaneel 2.0 g
  • water 300.0 ml

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Bak de appels en voeg de bruine suiker toe, laat lichtjes karameliseren.
    • Vermeng TSG, water, Solo, Phase plus en kaneel tot een homogene massa, voeg de gebakken appels toe.
    • Vet de vormpjes in met een bakspray en suiker deze.
    • Verdeel in de vormpjes en bak ongeveer 15min. aan 200°C.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu