Muffin met appel en kaneel

Ingrediënten
Muffin met appel en kaneel
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 150.0 g
-
Solo Professional Culinair 100.0 ml
-
vetstof 40.0 ml
-
bruine suiker 30.0 g
-
kaneel 2.0 g
-
water 300.0 ml
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Bak de appels en voeg de bruine suiker toe, laat lichtjes karameliseren.
- Vermeng TSG, water, Solo, Phase plus en kaneel tot een homogene massa, voeg de gebakken appels toe.
- Vet de vormpjes in met een bakspray en suiker deze.
- Verdeel in de vormpjes en bak ongeveer 15min. aan 200°C.