Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • sinaasappelsap 300.0 ml
  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 150.0 g
  • Solo Professional Culinair 100.0 ml
  • vetstof 40.0 ml
  • kandijsuiker 50.0 g
  • gegaarde pompoenblokjes 200.0 g

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Mix het sinaasappelsap met de pompoenblokjes kort op, tot er enkel wat kleine stukjes pompoen over blijven.
    • Vermeng TSG, sinaasappelsap met pompoen, candijsuiker, SOLO en PHASE plus tot een homogene massa.
    • Vet de vormpjes in met een bakspray en suiker deze.
    • Verdeel in vormpjes en bak ongeveer 15min. aan 200°C.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu