Muffin met pompoen en sinaasappel

Ingrediënten
Muffin met pompoen en sinaasappel
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
appelsap 300.0 ml
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 150.0 g
-
Solo Professional Culinair 100.0 ml
-
vetstof 40.0 ml
-
kandijsuiker 50.0 g
-
gegaarde pompoenblokjes 200.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Mix het sinaasappelsap met de pompoenblokjes kort op, tot er enkel wat kleine stukjes pompoen over blijven.
- Vermeng TSG, sinaasappelsap met pompoen, candijsuiker, SOLO en PHASE plus tot een homogene massa.
- Vet de vormpjes in met een bakspray en suiker deze.
- Verdeel in vormpjes en bak ongeveer 15min. aan 200°C.