Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het water aan de kook en voeg er de Calvados, oploskoffie en suiker 150 gr aan toe, houd opzij.
    • Verhit de Phase en bak de appelblokjes goudbruin, carameliseer met de bruine suiker
    • Klop het eigeel met de suiker 500 gr tot een schuimige massa.
    • Voeg de mascarpone toe zodat een soepele room ontstaat.
    • Voeg de Solo toe en klop verder op tot men een stevige nog lopende massa bekomt.
    • Verdeel de boudoirs over de gastroplaat en giet er de helft van het koffiemengsel over.
    • Verdeel de helft het mascarponeroom gelijkmatig over de laag biscuits.
    • Leg er vervolgens weer een laag boudoirs op en verdeel de rest van het koffiemengsel er over.
    • Verdeel er daarna de rest van de mascarponeroom over.
    • Zet de tiramisu minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.
    • Strooi er kaneelpoeder overheen en serveer.