Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • water 900.0 ml
  • calvados 200.0 ml
  • oploskoffie 30.0 g
  • suiker 650.0 g
  • vetstof 100.0 ml
  • Jonagored in blokjes 750.0 g
  • bruine suiker 150.0 g
  • gepasteuriseerd eigeel 400.0 g
  • mascarpone 1000.0 g
  • Solo Professional Classique 1.0 l
  • lange vingers (boudoirs) 130.0 st
  • kaneelpoeder

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het water aan de kook en voeg er de Calvados, oploskoffie en suiker 150 gr aan toe, houd opzij.
    • Verhit de Phase en bak de appelblokjes goudbruin, carameliseer met de bruine suiker
    • Klop het eigeel met de suiker 500 gr tot een schuimige massa.
    • Voeg de mascarpone toe zodat een soepele room ontstaat.
    • Voeg de Solo toe en klop verder op tot men een stevige nog lopende massa bekomt.
    • Verdeel de boudoirs over de gastroplaat en giet er de helft van het koffiemengsel over.
    • Verdeel de helft het mascarponeroom gelijkmatig over de laag biscuits.
    • Leg er vervolgens weer een laag boudoirs op en verdeel de rest van het koffiemengsel er over.
    • Verdeel er daarna de rest van de mascarponeroom over.
    • Zet de tiramisu minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.
    • Strooi er kaneelpoeder overheen en serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu