Menu
Punten

Na een onderbreking van een jaar als gevolg van de wereldwijde pandemie zullen The World’s 50 Best Restaurants 2021 Awards op dinsdag 5 oktober in Antwerpen plaats hebben. Zowel de organisatie met vestiging in Londen als Toerisme Vlaanderen en de stad Antwerpen zijn ervan overtuigd dat de komst van The World’s 50 Best Restaurants naar Antwerpen versterkend kan werken in het herstel en heropleving van de lokale en internationale restaurantsector.
Afbeelding van het MAS in Antwerpen

Veiligheid en gezondheid

Alle live-evenementen zullen worden voorbereid met de veiligheid en gezondheid van de aanwezigen als hoogste prioriteit en in overeenstemming met de internationale reisprotocollen en overheidsrichtlijnen. De organisatie wil daarbij maximaal de bezoekers en internationale pers laten kennis maken met tal van eigen topproducten, uitstekende eetgelegenheden en alles wat culinair Vlaanderen te bieden heeft.

Stemmen

Op 5 oktober wordt de lijst met 50 beste restaurants bekend gemaakt. Daarvoor werden alle juryleden verdeeld over 26 panels opnieuw geconsulteerd zodat ze hun eerder uitgebrachte stemmen voor de lijst van 2020 konden herbekijken en in hun land eventueel konden aanpassen. Eerder uitgebrachte stemmen op restaurants buiten hun land, kwamen niet voor verandering in aanmerking omdat panelleden wereldwijd het afgelopen jaar geconfronteerd werden met diverse reisrestricties en daardoor de mogelijke oneven impact kon uitgesloten worden. Restaurants die intussen gesloten werden of van concept veranderden, werden niet langer in de lijst opgenomen, maar zullen nog steeds passend gewaardeerd worden.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu