Menu
Punten

Sinds onze voorouders noten verzamelden om de harde winters door te komen heeft onze voeding heeft een lange weg afgelegd. Maar noten blijven een belangrijk product in onze voeding: in snacks of in roergebakken gerechten, als dessertingrediënt of als topping. Noten veroveren ook stormenderhand de salades: zelfs de klassieke croutons moeten ervoor wijken.

Geef toe, noten hébben nu eenmaal meer smaak dan geroosterd brood. Bovendien zijn ze véél veelzijdiger. Geglaceerd voor een zoete toets. En geroosterd, gezouten of gekruid voor een hartige bite.

Voordeel van noten is dat ze onverzadigde vetten bevatten. Je kan ze gebruiken als vervangmiddel voor vlees. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 25 g is ideaal om ze toe te voegen aan heerlijk smakende salades. Win-win voor elke  salade- en crunchfan!

In een notendop

Top trending nuts

Pijnboompitten

Pijnboompitten

Deze kleine pitten zijn rijk aan magnesium. Met hun subtiel zoete smaak en zachte, vette structuur zijn ze heerlijk in salades: gewoon zo of licht geroosterd voor een extra smaakboost.

Amandelen

Amandelen

Amandelen bevatten veel enkelvoudig onverzadigde vetten. 30 g amandelen bevatten ruim 35% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine E. Ze zijn geliefd product in gebakjes en nu vinden ze ook hun weg naar hartige salades.

Macademia's

Macademia's

Macademia’s smaken heerlijk met aubergineschijfjes en parmezan, avocado en een reeks salades Aziatische stijl. Macademianoten voeren de notenrevolutie aan en zijn bijzonder populair bij bewuste eters. En niet onbelangrijk: ze smaken héérlijk!

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu