Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Groenten

  • water 1 l
  • zout 100 g
  • wortelen 204 g
  • bloemkoolroosjes 200 g
  • chinese kool 200 g
  • paprika 200 g
  • venkel 267 g

Pickelssaus

Bereiding

  1. Groenten

    Snij de groenten. Breng het water met het zout aan de kook. Giet het kokend op de groenten. Laat 30 minuten pekelen. Spoel de groenten goed af en laat ze goed uitlekken. Verdeel ze in een weckbokaal.
  2. Pickelssaus

    Meng alle ingrediënten voor de picklessaus, behalve de pesto en het maiszetmeel. Voeg na het mengen het in water opgeloste maiszetmeel en de pesto toe. Verwarm de picklessaus tot die de gewenste dikte heeft. Giet de warme saus op de groenten en sluit de bokaal.