Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


De badoisesaus is eenpoivradevoor wildgerechten met krieken. De zoete ingrediënten houden de intense, bittere smaak van wild in balans.

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Laat de krieken uitlekken en hou de siroop apart.
    • Breng de siroop van de krieken samen met de perenstroop aan de kook en laat tot de helft inkoken.
    • Voeg het water toe en breng weer aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Gourmet Poivrade toe.
    • Laat gedurende 5 minuten zachtjes koken.
    • Werk af met de balsamicoazijn.
    TIP:Met een pepersaus of poivrade maak je nog meer varianten. Bijvoorbeeld een dianesaus met room en cognac.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu