Bolognesesaus

Ingrediënten
Bolognesesaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding




Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 100.0 ml
-
uien, in blokjes 150.0 g
-
wortelen, in blokjes gesneden 150.0 g
-
champignonschijfjes 150.0 g
-
water 3.0 l
-
gemengd gehakt 1200.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Verhit de Phase Plus.
- Stoof de ui, de wortelblokjes en de champignons aan. Bak ondertussen in een andere pan het gemend gehakt aan. Laat het vlees rustig bakken op een matig vuur, tot het een goudbruin korstje krijgt.
- Voeg de Conimex Sambal Oelek en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook toe aan de groentjes en stoof even mee.
- Voeg de Knorr Collezione Italiana Tomatino en het water toe.
- Voeghet gehakt toetoe.
- Laat het geheel een uur sudderen.
- Voeg de Knorr Mix voor Spaghetti toe en laat nog 5 minuten sudderen.