Druivensaus
Zoek je een saus voor bij gevogelte? Deze druivensaus uit grootmoeders geheime keuken is een voltreffer.
.jpg)
Ingrediënten
Druivensaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 10.0 g
-
Muscat witte wijn 80.0 ml
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Laat de druiven uitlekken en hou de siroop apart.
- Breng de siroop van de druiven, de honing en de dragonazijn aan de kook.
- Laat gedurende 5 minuten zachtjes inkoken.
- Voeg de Knorr Gebonden Kalfsjus en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en breng aan de kook.
- Voeg al roerend de korrels Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
- Werk af met de Knorr Primerba Dragon en de muskaatwijn.