Franse salade met linzen, pompoen, bloemkool en honing-mosterddressing
Een salade die net zo goed scoort bij een barbecue als op zichzelf. Voedzame linzen en de crunch van hazelnoten doen er een oosters briesje doorwaaien.

Ingrediënten
Franse salade met linzen, pompoen, bloemkool en honing-mosterddressing
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
pompoenblokjes 1.0 kg
-
Bloemkool in partjes gesneden 1.0 kg
-
Bertolli olijfolie Classico 50.0 ml
-
Gekookte linzen 500.0 g
-
Kaas, cottage cheese 200.0 g
-
hazelnootjes (getoast) 100.0 g
-
waterkers 50.0 g
-
peper van de molen
Bereiding
-
Bereiding
- Meng de pompoenpartjes samen met de bloemkoolpartjes, de olie en deKnorr Primerba Tuinkruiden.
- Plaats ze in een ovenschaal en rooster ze in een voorverwarmde oven van 200 °C gedurende +/- 12 minuten. Koel de groenten snel weer af.
- Plaats de afgekoelde geroosterde groenten in een serveerschaal en verdeel hierover deHellmann’s Dressing Honing-Mosterdgevolgd door de cottagecheese, de gekneusde hazelnoten en de tuinkers.
- Werk af met wat verse zwarte peper uit de molen.
Tip: Deze salade maak je in een handomdraai lactosevrij. Vervang de cottagecheese door verkruimelde zachte tofu. Die past ook uitstekend bij de honing-mosterddressing.