Ganzenleversaus
Ganzenlever blijft een topper tijdens de feestdagen. Je kunt deze ganzenleversaus ook als espuma serveren.
.jpg)
Ingrediënten
Ganzenleversaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 20.0 g
-
room 300.0 ml
-
terrine van ganzenlever 120.0 g
-
Pineau des Charentes 120.0 ml
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Breng de Knorr Professional Kippenjus Vloeibaar, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de room aan de kook.
- Voeg de ganzenlever en de pineau des Charentes toe en mix de saus.
- Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat gedurende 5 minuten zachtjes koken.
- Laat druiven of rozijnen wellen in cognac en meng ze door de ganzenleversaus.
- Vervang de ganzenleverterrine eventueel door een Faux Gras.