Gepofte zoete aardappel met feta, dragon en NoMince
Stel je de immens populaire loaded fries voor, maar dan met een mediterraanse insteek. De friszure dressing, verkruimelde feta en de The Vegetarian Butcher NoMince vormen een heerlijk contrast met de zachte partjes zoete aardappel eronder.

Ingrediënten
Gepofte zoete aardappel met feta, dragon en NoMince
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding




Ingrediënt naam
Bereiding
-
Aardappelen, zoet 1.0 kg
-
feta 100.0 g
-
in dunne plakjes gesneden lente-uitjes 1.0 st
-
verse platte peterselie, gesnipperd 10.0 g
-
granaatappelpitten 25.0 g
-
pompoenpitten, geroosterd 25.0 g
-
peper van de molen
-
melasse van granaatappel
Bereiding
-
Bereiding
- Was de zoete aardappelen en verpak ze in aluminiumfolie.
- Plaats de zoete aardappelen in een voorverwarmde oven van 200 °C tot ze gaar zijn (+/- 60 minuten). Koel ze snel weer af.
- BruinThe Vegetarian Butcher NoMincein een beetje olie en zet apart.
- Meng ondertussen de Hellmann’s Dressing Yoghurt Style, de Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh en de Knorr Primerba Dragon tot een homogene massa.
- Snij de afgekoelde zoete aardappel in partjes en verdeel ze over een serveerschotel.
- Schenk de dressing erover.
- Verkruimel daarover de fetakaas, pijpajuin, de platte peterselie, pompoenpitten en granaatappelpitten. Voeg ook de voorgekookteThe Vegetarian Butcher NoMincetoe.
- Werk af met wat versgemalen peper (en de melasse van granaatappel).
- Serveer de rest van de dressing apart.