Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Basisbeslag

  • water 400 ml

Lorraine

  • voorgebakken spekreepjes
  • gestoofde prei
  • emmentaler geraspt

Witloof cheddar

  • voorgebakken witloofreepjes
  • cheddar blokjes
  • ham, in brunoise

Italian

  • mozzarella blokjes
  • tomaten in blokjes

Nordic

  • gerookte zalm, in julienne
  • spinazie gehakt diepvries ontdooid

Spaans

  • Chorizo, in blokjes
  • geitekaasblokjes
  1. Basisbeslag

    Alles goed mengen
  2. Lorraine

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes.

    Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes.

    Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.


  3. Witloof cheddar

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes.

    Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes.

    Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.


  4. Italian

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes.

    Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes.

    Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.


  5. Nordic

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes.

    Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes.

    Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.


  6. Spaans

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes.

    Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes.

    Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.