Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Basisbeslag

  • water 400.0 ml
  • Solo Professional Culinair 200.0 ml
  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 120.0 g

Lorraine

  • voorgebakken spekreepjes
  • gestoofde prei
  • emmentaler geraspt

Witloof cheddar

  • voorgebakken witloofreepjes
  • cheddar blokjes
  • ham, in brunoise

Italian

Nordic

  • gerookte zalm, in julienne
  • spinazie gehakt diepvries ontdooid

Spaans

  • Chorizo, in blokjes
  • geitekaasblokjes

...

Bereiding

  1. Basisbeslag

    Alles goed mengen
  2. Lorraine

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes. Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes. Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.
  3. Witloof cheddar

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes. Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes. Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.
  4. Italian

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes. Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes. Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.
  5. Nordic

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes. Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes. Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.
  6. Spaans

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes. Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes. Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu