Hummus met curry

Ingrediënten
Hummus met curry
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Unused/Remaining Ingredients
Ingrediënt naam
Bereiding
-
sesamzaad
-
feta 200.0 g
-
volle Griekse yoghurt 60.0 g
-
limoensap 45.0 ml
-
gemberpasta 60.0 ml
-
kikkererwten uit blik, uitgelekt 1200.0 g
-
water 300.0 ml
Unused/Remaining Ingredients
-
zwarte peper
Bereiding
-
Bereiding
- Breng water aan de kook en voeg de Groentebouillon Pasta en Geconcentreerde Bouillon Groenten toe. Eenmaal de Groentebouillon en Geconcentreerde Bouillon opgelost, gaan we de kikkererwten toevoegen en even laten meekoken.
- Vervolgens doen we de ingrediënten in een blender samen met de gemberolie, limoensap en de Curry. Als alles homogeen is voegen we de yoghurt toe, breng op smaak met de zwarte peper. Bewaar op kamertemperatuur tot serveren.
- Verdeel de humus in een schaal en kruimel de feta hierover met de sesamzaadjes.
-
Unused/Remaining Ingredients