Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • sesamzaad
  • feta 200 g
  • volle Griekse yoghurt 60 g
  • limoensap 45 ml
  • gemberpasta 60 ml
  • kikkererwten uit blik, uitgelekt 1200 g
  • water 300 ml
  1. Bereiding

    • Breng water aan de kook en voeg de Groentebouillon Pasta en Geconcentreerde Bouillon Groenten toe. Eenmaal de Groentebouillon en Geconcentreerde Bouillon opgelost, gaan we de kikkererwten toevoegen en even laten meekoken.
    • Vervolgens doen we de ingrediënten in een blender samen met de gember olie, limoensap en de Curry.Als alles homogeen is voegen we de yoghurt toe, breng op smaak met de zwarte peper. Bewaar op kamertemperatuur tot serveren . Verdeel de humus in een schaal en kruimel de feta hierover met de sesamzaadjes.