Italiaanse pastasalade met spinazie, courgette en caesar-rode pestodressing
De Italiaanse vlag op een bord: dat is deze zomerse pastasalade. Italiaanser wordt het niet met pesto, pijnboompitten en natuurlijk de onmisbare schilfers parmezaan.

Ingrediënten
Italiaanse pastasalade met spinazie, courgette en caesar-rode pestodressing
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Pasta

Garnituur


Dresseren
Ingrediënt naam
Pasta
Garnituur
-
bladspinazie, diepgevroren 400.0 g
-
erwten, diepgevroren 400.0 g
-
courgette 300.0 g
Dresseren
-
pijnboompitten, geroosterde 50.0 g
-
parmesaanse kaas in schilfers 50.0 g
Bereiding
-
Pasta
Kook de Knorr Professional Fusilli Kookstabiel in ruim gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Koel ze snel weer af. -
Garnituur
- Knijp de ontdooide bladspinazie uit.
- Kook de erwtjes kort en koel snel weer af.
- Snij de courgette in fijne schijfjes.
- Meng de Hellmann’s Dressing Caesar met de Knorr Primerba Rode Pesto.
-
Dresseren
- Meng de afgekoelde pasta met de uitgeknepen spinazie, de erwten en de gesneden courgette en voeg de dressing toe.
- Doe de pastasalade in een serveerschotel.
- Werk af met de geroosterde pijnboompitten en de parmezaanschilfers.
Tip: Geef je eigen draai aan deze salade door te variëren met groenten. Groene asperges, fijne roosjes broccoli of gesnipperde boerenkool bijvoorbeeld. Als het maar groen is!