Jus van geroosterde tarbotgraten

Ingrediënten
Jus van geroosterde tarbotgraten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Ingrediënt naam
Bereiding
-
Knorr Professional Kalfsfond
-
korianderzaadjes
-
sjalot, gepeld
-
tarbot graten
-
laurierblad
-
takjes tijm
-
uipoeder
-
boter
-
groen van wortels
Bereiding
-
Bereiding
Hak de tarbotgraten in stukjes en degorgeer.
Roosterde graten in een koperen braadpan in boter.
Steek stukjes die aan de bodem blijven kleven af en toe los.
Voeg, als de graten mooi gekleurd zijn, het garnituur van gesneden1/2 wortel, 1/4 ui, sjalotten en kruiden toe.
Laatsudderen.
Voeg de kalfsfond toe en laat 30minuten garen op een zacht vuur.
Passeer door een puntzeef met neteldoek.
Laat inkoken tot de helft.
Monteer met boter