Kriekenroomsaus

Ingrediënten
Kriekenroomsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Ingrediënt naam
Bereiding
-
kriekensap, sap van opgelegde krieken 150.0 ml
-
rode porto 150.0 ml
-
water 500.0 ml
-
aalbessengelei 100.0 g
-
Solo Professional Culinair 100.0 ml
-
uitgelekte krieken 175.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Verhit het kriekensap en de rode porto.
- Voeg het water toe en breng aan de kook.
- Voeg al roerend de Knorr Professional Wildfond Poeder en de aalbessengelei toe.
- Voeg de Solo Professional Culinair toe.
- Voeg al roerend de Knorr Maizena Bruine Sausbinder toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
- Voeg de uitgelekte krieken toe.