Mangodip
Een snelle en smeuïge avocadodip met een dressing van kaas, knoflook en ansjovis. Gebruik de dip op je salades of als saus op je wraps.

Ingrediënten
Mangodip
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
mango, diepvries 500.0 g
-
pijpajuin, fijngesneden 15.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Mix de ontdooide mango, de Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh, de Knorr Professional Specerijen puree Paprika en de Conimex Sambal Oelek tot een homogene massa in de cutter.
- Meng op het einde de fijngesneden pijpajuin onder de bekomen salsa.
TIP:Vervang de sambal door gele of groene currypasta en je krijgt een mango-currysalsa om vingers en duimen bij af te likken.