Marokkaanse tomatensalade
Serveer deze salade bij gegrild lamsvlees

Ingrediënten
Marokkaanse tomatensalade
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Voorbereiding


Ingrediënt naam
Voorbereiding
-
tomaten 750.0 g
-
pijpajuintjes 100.0 g
-
peterselie 30.0 g
-
dille, gehakt 30.0 g
Bereiding
-
Voorbereiding
- Snij de tomaten in kwartjes en verwijder de zaadjes.
- Hak de peterselie en de dille fijn. Snij de pijpajuin fijn.
- Meng de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de ras el hanout kruiden en de Hellmann's Vinaigrette Sjalot Rode Ui onder elkaar.
-
Afwerking
Overgiet de vinaigrettemengeling en werk af met zestes van citroen.