Menu

Ingrediënten

+

Bereiding

  • komijnzaadjes 5.0 g
  • kardemompeultjes 3.0 st
  • korianderzaadjes 3.0 g
  • zout 7.0 g
  • water 800.0 ml
  • citroen (rasp) 1.0 st
  • bloem
  • eiwit
  • panko
  • sesamzaad
  • zonnebloemolie
  • kikkererwtenmeel 250.0 g

Bereiding

  1. Bereiding

    • Draai alle specerijen fijn in de keukenmachine.
    • Doe de specerijen bij de bouillon en laat dit koken.
    • Voeg dan de kikkererwtenmeel toe en laat dit 10 minuten zachtjes koken en blijf met een garde rustig roeren dat het niet aanbrand.
    • Stort de massa op een plaat en deze laten afkoelen,
    • Als de pannisses koud is steek je deze uit en paneer je deze met de bloem, eiwit en dan door de panco met sesamzaad.
    • Bak vervolgens af in zonnebloemolie
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu