Pannisses

Ingrediënten
Pannisses
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
komijnzaadjes 5.0 g
-
kardemompeultjes 3.0 st
-
korianderzaadjes 3.0 g
-
zout 7.0 g
-
water 800.0 ml
-
citroen (rasp) 1.0 st
-
00-bloem
-
eiwit
-
panko
-
sesamzaad
-
zonnebloemolie
-
kikkererwtenmeel 250.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Draai alle specerijen fijn in de keukenmachine.
- Doe de specerijen bij de bouillon en laat dit koken.
- Voeg dan de kikkererwtenmeel toe en laat dit 10 minuten zachtjes koken en blijf met een garde rustig roeren dat het niet aanbrand.
- Stort de massa op een plaat en deze laten afkoelen,
- Als de pannisses koud is steek je deze uit en paneer je deze met de bloem, eiwit en dan door de panco met sesamzaad.
- Bak vervolgens af in zonnebloemolie