Parelhoen in dragonsaus

Ingrediënten
Parelhoen in dragonsaus
Bereidingswijze




Bereidingswijze
-
Phase with Natural Butter Flavour 900 ml 50.0 ml
-
parelhoenfilet met vel 50.0 st
-
sjalotten fijngesneden 180.0 g
-
dragonazijn 150.0 ml
-
witte wijn 750.0 ml
-
water 1.2 l
-
Solo Professional Culinair 1.5 l
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit de Phase en kleur er de Parelhoenfilets in aan, leg deze in een gastrobak 1/1 van 5cm hoog.
- Stoof de sjalotten in dezelfde pan zonder te kleuren.
- Blus met dragonazijn en witte wijn en laat de alcohol uitkoken.
- Voeg het water toe en voeg al roerend de Gevogeltefond toe.
- Giet dit vocht op de Parelhoenfilets.
- Plaats in een tot 120°C voorverwarmde oven en gaar tot de Parelhoenfilets een kerntemperatuur berijken van 65°C.
- Haal ze uit het vocht en houd warm.
- Passeer het vocht door een puntzeef
- Breng het vocht aan de kook en voeg de SOLO toe, bind met de Blanke Roux en breng op smaak met Primerba Dragon.
- Werk af met de Dragonblaadjes en giet de saus terug over de Parelhoenfilets.
- Serveer met groene boontjes en krielaardappelen.