Menu

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Phase with Natural Butter Flavour 900 ml 50.0 ml
  • parelhoenfilet met vel 50.0 st
  • sjalotten fijngesneden 180.0 g
  • dragonazijn 150.0 ml
  • witte wijn 750.0 ml
  • water 1.2 l
  • Solo Professional Culinair 1.5 l

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit de Phase en kleur er de Parelhoenfilets in aan, leg deze in een gastrobak 1/1 van 5cm hoog.
    • Stoof de sjalotten in dezelfde pan zonder te kleuren.
    • Blus met dragonazijn en witte wijn en laat de alcohol uitkoken.
    • Voeg het water toe en voeg al roerend de Gevogeltefond toe.
    • Giet dit vocht op de Parelhoenfilets.
    • Plaats in een tot 120°C voorverwarmde oven en gaar tot de Parelhoenfilets een kerntemperatuur berijken van 65°C.
    • Haal ze uit het vocht en houd warm.
    • Passeer het vocht door een puntzeef
    • Breng het vocht aan de kook en voeg de SOLO toe, bind met de Blanke Roux en breng op smaak met Primerba Dragon.
    • Werk af met de Dragonblaadjes en giet de saus terug over de Parelhoenfilets.
    • Serveer met groene boontjes en krielaardappelen.