Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit de Phase en kleur er de Parelhoenfilets in aan, leg deze in een gastrobak 1/1 van 5cm hoog.
    • Stoof de sjalotten in dezelfde pan zonder te kleuren.
    • Blus met dragonazijn en witte wijn en laat de alcohol uitkoken.
    • Voeg het water toe en voeg al roerend de Gevogeltefond toe.
    • Giet dit vocht op de Parelhoenfilets.
    • Plaats in een tot 120°C voorverwarmde oven en gaar tot de Parelhoenfilets een kerntemperatuur berijken van 65°C.
    • Haal ze uit het vocht en houd warm.
    • Passeer het vocht door een puntzeef
    • Breng het vocht aan de kook en voeg de SOLO toe, bind met de Blanke Roux en breng op smaak met Primerba Dragon.
    • Werk af met de Dragonblaadjes en giet de saus terug over de Parelhoenfilets.
    • Serveer met groene boontjes en krielaardappelen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu