Parfait van groene kruiden
Groene kruiden, de perfecte combinatie met gebakken vis en witte wijnsaus.

Ingrediënten
Parfait van groene kruiden
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Parfait van groene kruiden

Ingrediënt naam
Parfait van groene kruiden
-
boter 20.0 g
-
room 40.0 g
-
lota per liter 6.0 g
Bereiding
-
Parfait van groene kruiden
Groene kruiden koken (waterkers, dragon, kervel, spinazie, peterselie), een 4tal minuutjes, vervolgens afgieten en afkoelen in ijswater.
We hebben 60g gekookt nodig. De groene kruiden samen met de groentenbouillon fijnmixen in de thermomix.
Vervolgens boter, room en lota toevoegen en opkoken.
Uitstorten op een plaatje, ongeveer op 1,5cm dikte. Laten opstijven in de koeling en vervolgens in de gewenste vorm uitsteken.