Pastasalade met chorizo, groene asperges en Thousand Island-dressing
Pittige chorizo uit Spanje, krokante groene asperges van eigen bodem en zongedroogde tomaatjes uit Zuid-Italië. Een onverwacht geslaagde match met de Amerikaans-Canadese Thousand Island-dressing.

Ingrediënten
Pastasalade met chorizo, groene asperges en Thousand Island-dressing
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
groene asperges, fijngesneden 450.0 g
-
Chorizo, in blokjes 150.0 g
-
zongedroogde tomaat, fijn gehakt 150.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Kook de Knorr Professional Penne Kookstabiel in ruim gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
- Koel ze snel weer af.
- Stoom de groene asperges of bak ze kort aan en koel ze snel weer af.
- Meng de afgekoelde pasta met de gare asperges, de chorizoblokjes, de gesneden zongedroogde tomaten en de Hellmann’s Dressing Thousand Island.
- Plaats de bekomen pastasalade in een serveerschotel.
Tip: Deze dressing krijgt zijn naam van de Thousand Island-regio op de grens tussen Canada en de VS. Wil je er graag wat beet aan toevoegen? Meng er dan wat kappertjes of fijngehakte groene olijven door.