Pastasalade met tortellini, artisjok en zongedroogde tomaten
Insalata di pasta ai carciofini e pomodori. Met deze vegetarische, Italiaanse BBQ-salade serveer je de zomer op het bord.

Ingrediënten
Pastasalade met tortellini, artisjok en zongedroogde tomaten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Hellmann's klassiek 200.0 ml
-
rucola 30.0 g
-
zongedroogde tomaten 200.0 g
-
artisjokken 150.0 g
-
mozarella in blokjes 150.0 g
-
rucola 50.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Kook de Knorr Collezione Italiana Tortellini gaar in ruim gezouten water.
- Giet ze af en koel snel af.
- Mix de Hellmann’s Vinaigrette Maison met de Knorr Primerba Rode Pesto en rucola tot een homogeen mengsel.
- Voeg er de afgekoelde tortellini, de zongedroogde tomaat, de artisjok en de mozzarella aan toe.
- Meng het geheel.
- Ook gandaham of pancetta past heel goed bij deze Italiaanse pastasalade.
- Artisjokken zijn de bloemknoppen van de distel, een zuiderse delicatesse die in de Belgische keuken weinig bekend is.