Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Pompoenhummus

Uienkonfijt

Voor het opdienen

  • platbrood 10 st
  • za'atar 10 g
  • koriander 10 g
  • dille 10 g
  • feta 150 g

Bereiding

  1. Pompoenhummus

    • Verwarm de oven voor op 200°C.
    • Meng de olijfolie, komijn en Bouquet all’Italiana met elkaar.
    • Schil de pompoen, verwijder de zaden en snij in parten.
    • Plaats op een ovenplaat, bestrijk met het Bouquet-olijfolie mengsel en breng op smaak.
    • Rooster in de oven gedurende 30 minuten tot ze goudkleurig en zacht zijn.
    • Laat afkoelen.
    • Plaats de pompoen in een foodprocessor samen met het citroensap en de tahini en mix tot een gladde pasta.
    • Breng op smaak met zout en peper.
  2. Uienkonfijt

    • Snijd de uien in dunne schijfjes.
    • Verhit de olijfolie en stoof de uien op middelhoog vuur tot ze zacht zijn.
    • Maak een mengsel van Balsamico vinaigrette en suiker en voeg toe aan de uienkonfijt.
    • Breng op smaak.
  3. Voor het opdienen

    • Verwarm de platbroden in een voorverwarmde oven en smeer er vervolgens de hummus over uit.
    • Verkruimel de feta over de platbroden en werk af met het uienkonfijt en vervolgens met koriander, dille.
    • Bestrooi elk platbrood royaal met za’atar

Ingrediënten

+

Bereiding