Poivradesaus of pepersaus
Welke saus kun je het best serveren bij wild? Eenpoivrade of pepersaus. Wij geven hem extra punch met scheutje cognac.
.jpg)
Ingrediënten
Poivradesaus of pepersaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze

Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 1.0 l
-
room 300.0 ml
-
cognac 20.0 ml
-
Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 60.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Breng het water en de room aan de kook en voeg al roerend de Knorr Gourmet Poivrade toe.
- Laat gedurende 5 min zachtjes koken.
- Voeg de cognac en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe.