Provençaalse saus
De overschot van de saus kan je in een inmaakbokaal bewaren. Lekker met biefstuk, kip, varkenshaasje, kotelet...

Ingrediënten
Provençaalse saus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Saus



Afwerking

Ingrediënt naam
Saus
-
olijfolie
-
gesneden uien 200.0 g
-
gerookte paprika 80.0 g
-
Parijse Champignons, in vieren gesneden 100.0 g
-
courgette, groen, in stukjes 100.0 g
Afwerking
-
Zwarte peper, gemalen
-
keukenzout
-
kappertjes 10.0 g
-
gesneden zwarte olijven 20.0 g
Bereiding
-
Saus
Verhit de olijfolie en stoof de gesneden ui ende rode paprika gedurende enkele minuten aan.
Voeg de champignons en de courgette toe, gevolgd door de specerijenpuree knoflook en primerba tijm.
Stoof het geheel nog even aan en voeg de Napoletana toe.
Laat de saus met het laurierblad 5 minuten zachtjes koken.
-
Afwerking
Breng op smaak met de primerba basilicum en voeg naar smaak peper en zout toe.
Werk de saus af met de gesneden zwarte olijven en kappertjes