Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Saus

  • ui, in ringen
  • Knorr Professional Specerijenpuree Chili 750 g

Afwerking

  • Kaneelstokjes pc
  • Zwarte peperkorrels
  • enkele kruidnagels
  • steranijs
  • Korianderkorrels
  • laurierblad
  • rietsuiker
  • sherryazijn
  1. Saus

    Doe de Tomatino in een pan met de fijngesneden ui, de specerijenpuree knoflook, de specerijenpuree chili en de specerijenpuree paprika.

    Breng het geheel aan de kook, en laat het gedurende 40 minuten zachtjes sudderen. Pureer het geheel met een staafmixer en passeer de saus door een fijne zeef.

  2. Afwerking

    Doe de coulis in een pan samen met het kaneelstokje, de zwarte peperkorrels, de kruidnagels, de steranijs, de korinaderkorrels, het laurierblad, de Sherryazijn en de rietsuiker

    Laat het geheel onder regelmatig roeren ongeveer 20 minuten zachtjes sudderen tot dit de textuur van ketchup heeft.

    Zeef de saus door een fijne zeef, en doe de ketchup in een fles of bokaal.