Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

  1. Saus

    Verhit de olijfolie en stoof de gesneden ui aan.

    Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, Knorr Professional Specerijenpuree Chili en de Knorr Primerba Tijm toe en stoof dit nog even kort aan.

    Bevochtig het geheel met de Knorr Collezione Italiano Tomatino en voeg het laurierblaadje toe.

    Laat het geheel 20 minuten zachtjes garen onder een deksel.



  2. Afwerking

    Breng de saus op smaak met peper en zout en passeer de saus 2 maal. Zorg er voor dat de saus de tweede maal gepasseerd wordt zonder aan te duwen.

    Voeg de Solo Professional Classique en 4 blaadjes glatine toe.

    Breng de saus op smaak met Hellmann's Vinaigrette Sjalot Rode Ui.

    Vul de siphonfles, voeg en zet deze onder druk met 2 tot 3 cartouches N²;;O

+