Tabouleh met kikkererwten, komkommer en kerstomaten, en een basilicumvinaigrette
Tabouleh is een Libanese salade. Traditioneel met veel peterselie, munt en koriander. In dit BBQ-bijgerecht spelen paprika en basilicum de hoofdrol.

Ingrediënten
Tabouleh met kikkererwten, komkommer en kerstomaten, en een basilicumvinaigrette
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze




Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 1.0 l
-
olijfolie 100.0 ml
-
komkommer in blokjes gesneden 500.0 g
-
rode kerstomaatjes gehalveerd 500.0 g
-
kikkererwten uit blik, uitgelekt 500.0 g
-
rode ui, fijngesneden 100.0 g
-
koriander
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Meng de Knorr Taboulé met het water en de olijfolie.
- Laat de tabouleh gedurende 1 uur wellen in de koelkast.
- Meng de Hellmann’s Vinaigrette Basil met de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook tot een homogene massa.
- Meng de klaargemaakte tabouleh hieronder samen met de komkommerblokjes, de kerstomaatjes en de kikkererwt.
- Meng de bekomen salade en werk af met de fijngesneden rode ui en de kruiden naar keuze.