Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • platte peterselie 2 g
  • knoflook 8 g
  • chilipepers 2 g
  • limoensap 25 ml
  • verse koriander 250 g
  • komijn 3 g
  • druivenpitolie 50 ml
  • verse korianderblaadjes 40 g
  • verse basilicum 250 g
  • pijnboompitten, geroosterd 300 g
  • zout en peper
  1. Bereiding

    • Mix voor de salsa de Knorr Primerba Tijm, de platte peterselie, de look en de chilipeper samen met het limoensap, de korianderblaadjes en het komijnpoeder tot een gladde massa.
    • Voeg zachtjes de druivenpitolie toe.
    • Spatel de Knorr Collezione Italiana Napoletana onder het mengsel tot een homogene massa.
    • Blancheer de koriander en de basilicum kort en laat onmiddellijk afkoelen in ijswater.
    • Knijp het water uit de kruiden en mix alles glad met de Knor Professional Specerijenkruiden Knoflook en de pijnboompitten in de thermomix.
    • Meng alles onder elkaar en serveer.