Tomatenchutney
Een chutney is een smaakmaker uit de Indiase keuken. Het is een vruchtenpuree gekruid met onder andere azijn, ui en knoflook. Zo krijg je een mix van zuur, zoet en pittig. Een echte smaakmaker bij vlees, kaas en brood.

Ingrediënten
Tomatenchutney
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
olijfolie 20.0 ml
-
sjalot, fijngesnipperd 60.0 g
-
Platte Peterselie fijngesneden 160.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit de olijfolie en stoof er de fijngesnipperde sjalot in aan. Voeg er de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree Gember en de Conimex Sambal Oelek bij en laat alles 1 minuut meestoven.
- Doe er dan de Knorr Professional Collezione Italiana Napoletana bij en laat het geheel nog 5 minuten sudderen.
- Werk af met de gesneden platte peterselie en laat afkoelen.
TIP: Mag de tomatenchutney iets zoeter zijn? Stoof dan enkele appels mee.