Tomatensaus met groenten
Heerlijk frisse saus in de stijl van "Ratatouille", een passe partout in de zomerse keuken.

Ingrediënten
Tomatensaus met groenten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Saus




Ingrediënt naam
Saus
-
olijfolie 10.0 ml
-
uienringen, gesneden 100.0 g
-
wortels 100.0 g
-
selderblokjes 100.0 g
-
droge sherry 2.0 dl
-
laurierblaadjes 1.0 st
Bereiding
-
Saus
Verhit de olijfolie en stoof er de ui, wortel en selder in aan.
Voeg hierbij de specerijenpuree knoflook en de primerba tijm.
Blus het geheel met de droge sherry en laat dit tot de helft reduceren.
Voeg de Napoletana toe samen met het laurierblad.
Laat de saus 10 minuten zachtjes koken.
Breng de saus op smaak met de primerba en met peper en zout.