Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • truffelpasta 25.0 g
  • grijze garnalen, gepeld 50.0 g
  • Mosselvlees 100.0 g
  • bieslooksnippers 5.0 g

Serveer deze truffelsaus bij een mooi stukje witte, Belgische vis zoals heek, schelvis of wijting.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Meng 500 ml van de basissaus met de truffelpasta en breng aan de kook.
    • Voeg de garnalen en het mosselvlees toe. Haal van het vuur.
    • Werk af met de fijngesneden bieslook. 
    Je kunt de saus ook volledig koud mengen en pas daarna opwarmen.

    TIP: Laat je de mosselen weg ? Dan serveer je deze truffelsaus ook bij wit vlees.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu