Vijgensaus met Boursin-roomkaas
Zet deze vijgensaus op het menu bij je wildgerechten en stoofpotjes. Zoet, kruidig en onweerstaanbaar.
.jpg)
Ingrediënten
Vijgensaus met Boursin-roomkaas
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Préparation

Ingrediënt naam
Préparation
-
water 1.0 l
-
Boursin Gastronomie Look & Fijne Kruiden 1 kg 150.0 g
-
vijgenconfituur 200.0 g
Bereiding
-
Préparation
- Breng het water aan de kook en voeg al roerend de Knorr Gourmet Poivrade toe.
- Laat gedurende 5 minuten zachtjes koken.
- Voeg de Boursin en de vijgenconfituur toe en roer goed om.
- Laat wat port meekoken voor een saus met extra pit.
- Ontdek nog een vijgensaus op onze website.