Vinaigrette van tomaat
Deze frisse vinagrette of tomatogrette, geeft een frisse toets aan bijvoorbeeld gegrilde groenten. de finishing touch voor het bereiden van een heerlijk vegatarisch gerecht.

Ingrediënten
Vinaigrette van tomaat
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
olijfolie 100.0 ml
-
bieslook 15.0 g
-
fijngesnipperde platte peterselie 5.0 g
-
dragon 10.0 g
-
sjalot, fijngesnipperd 50.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
Meng de Napoletana, de olijfolie, de vinaigrette citrus en de specerijenpuree knoflook in een mengkom.
Voeg hierbij de fijngesneden bieslook, de platte peterselie, de dragon en de gesnipperde sjalot en meng het geheel.
Breng op smaak met gemalen zwarte peper en het grof zeezout.