Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Voorbereiding

  • limoen 1.0 st
  • oesters (creuse) 4.0 st

Bereiding

  • Griekse yoghurt 1.0 l
  • xantana 1.0 g
  • koriander 15.0 g
  • limoen
  • oesters (creuse)
  • sojasaus 50.0 mg

...

Bereiding

  1. Voorbereiding

    Doe de oesters open
    Maak zestes van de limoen
    Pers een halve limoen uit
  2. Bereiding

    Doe de yoghurt, het oestervlees en -vocht, sojasaus, limoenzest en -sap en koriander in een maatbeker en pureer glad. Zeef, bind af met xantana, doe over in een sifon. Maak luchtig met twee patronen
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu