Menu
Punten

Niets is leukers dan nieuwe dingen ontdekken. Nieuwe smaken, invloeden uit verre landen, het is een beetje reizen zonder vliegtuig. Het geeft de consument een avontuurlijk gevoel zonder dat ze uit hun comfortzone moeten stappen.

Wat valt er te delen?

Heel wat! We hebben voor jullie een paar ideetjes en trends geselecteerd die je zeker zullen aanzetten om er zelf mee aan de slag te gaan. Jullie klanten zullen er alleen maar blij om zijn. En daar is het ons allemaal om te doen!

Hippe dips!

 

Dip mee in de trend!

Dip mee in de trend!

Geen betere crowdpleaser dan een paar lekkere dips. Vegetariër, doorwinterde carnivoor, kieskeurige eter, iedereen vindt ze lekker! Meer nog, je kan van elke groente of fruitsoort wel een heerlijke dip maken. En makkelijk op voorhand, zalig!

 

Combineer en varieer

Combineer en varieer

Gezond, kleurrijk, wereldse of lokale smaken ... hmmmm ... iedereen lust ze. De gastheer of -vrouw kunnen heerlijk genieten van hun gasten (en de dips) zonder dat ze uren in de keuken moeten staan. Ze mogen dus zeker niet in je aanbod ontbreken. Nog een paar ideetjes nodig? Neem een dip in onze recepten!

Proeven van de wereld

Wereldse smaken

Wereldse smaken

We kennen natuurlijk de Griekse tzatziki en tarama, en ook de Tex-Mex guacamole is een onmisbare klassieker geworden. En dan hebben we het nog niet gehad over de pestodips uit Italië, de zoetzure versies uit Vietnam, en de nieuwste favoriet: humus. Maar wil je je klanten écht verrassen? Ga dan voor de nieuwste foodie trend uit Londen: muhammara. Deze zoetzure dip op basis van walnoten, paprika en olijfolie is populair in Syrië en misschien ook binnenkort bij jouw klanten! Wil je ‘m proberen? We hebben hier het recept.

Taco’s, wraps, ... als het maar vult!

Foodsharing is misschien niet uitgevonden in Mexico, maar hun keuken leent er zich perfect toe. Wraps en taco’s met pulled pork, jalapeños, chimichurri, ceviche, zoete aardappeltjes, op smaak gebracht met een eigen mole ... een droom om met elkaar te delen en te ontdekken.

Holy Mole!

Holy Mole!

De Zuid-Amerikaanse keuken is een onuitputtelijke inspiratiebron. We kennen ondertussen al de eeuwenoude platte broden die we tortilla’s noemen. Maar wat wij veel minder kennen zijn de moles. Dat zijn traditionele Mexicaanse sauzen gemaakt van onder andere chilipepers, vruchten, zaden, kruiden, noten, cacao en specerijen. Elke clan had zijn eigen recept, en wie weet ook jij binnenkort! Ze zijn ideaal als saus, de perfecte marinade en onmisbaar als smaakmaker.

It’s a wrap!

It’s a wrap!

Een tortilla is eigenlijk een bord én bestek in één. Want je eet het met je handen. De originele tortilla of taco wordt voornamelijk gemaakt op basis van (met kalk bewerkt) maïsmeel. Het verschil tussen een taco en een wrap? Een taco wordt dubbelgevouwen en een wrap wordt opgerold. Maar wat je ertussen doet, daar mag jij je fantasie helemaal laten gaan! Zalm, kip, veggie, noem maar op, als het maar past bij jouw visie! Oh! Smul hier van ons heerlijk receptje op basis van kip en ananas!

Duurzame tomaten kleuren je zomer!

Steeds meer chefs streven naar duurzaamheid. Ze proberen zoveel mogelijk producten te verwerken van lokale telers en producenten die transparant en eerlijk produceren. Ook wij willen je met onze duurzame producten inspireren om zelf ook ethisch verantwoord aan de slag te gaan.

Duurzame tomatenteelt groeit.

Duurzame tomatenteelt groeit.

De huidige foodie en consument wil weten waar zijn tomaat vandaan komt en hoe het wordt geteeld. Achter de krachtige Knorr-verpakkingen gaat een ecologische landbouwstrategie schuil. De lokale landbouwbedrijven die de grondstoffen leveren, worden dan ook Knorr Landmark Farms genoemd. Hier wordt resoluut gekozen voor natuurlijke bestrijdingsmiddelen in plaats van pesticiden. Er worden ook andere gewassen geteeld om de grond vruchtbaar te houden, er wordt plantaardige mest verwerkt ... met alles wordt rekening gehouden en dat proef je!

 

Proef de zon!

Proef de zon!

Op zoek naar een heerlijke basis voor je tomatensauzen? Knorr Napoletana Concassée (met stukjes) en Tomatino Coulis (op basis van tomatenpuree) maken van elk gerecht een zomers feestmaal. Zongerijpte Italiaanse tomaten uit duurzame landbouw, geoogst op het toppunt van hun smaak, in het hart van de Pô-vallei, binnen de 24 uur verwerkt ... daar gaat jouw culinaire hart van sneller slaan.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu