Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Voor de kip

  • paprika, in julienne 350 g
  • olijfolie 50 ml
  • reepjes kipfilet 700 g

Voor de pittige tomatensaus

  1. Voor de kip

    • Plaats de paprikareepjes samen met de olijfolie in een pan en laat ze op een zacht vuur langzaam – ongeveer 10 minuten - bakken
    • Laat de olie uitlekken en laat snel afkoelen.
    • Meng de kippenbilreepjes met de Specerijenpuree Curry.
    • Verhit de Phase en bak er de gemarineerde kip krokant in aan.
    • Laat alles snel afkoelen.
  2. Voor de pittige tomatensaus

    • Meng alle ingrediënten voor de pittige tomatensaus.
    • Giet de saus onderin de schaal.
    • Verdeel hierover de kip en de paprikareepjes.
    • Werk af met de carpaccio van ananas en de pijpajuin.
+