Menu
Punten

Met onze drukke agenda's die ons steeds minder tijd laten om te koken, zijn afhaalmaaltijden in opkomst. Hier zijn 4 tips.
1. Val op

1. Val op

Analyseer de omgeving goed voordat je je concept lanceert. "Val op, bied een origineel gerecht aan."

2. Snelle service

2. Snelle service

Creëer een formule die draait om een snelle service van een kwaliteitsproduct.

3. Vertrouwen winnen

3. Vertrouwen winnen

"Zorg ervoor dat de afhaaldienst altijd beschikbaar is. Tijdens piekmomenten zijn sommige collega's soms geneigd om de afhaaldienst te sluiten. Maar voor mij is dat geen optie! Klanten moeten op deze service kunnen rekenen. Vooral wanneer het restaurant vol zit, is de afhaaldienst voor veel mensen een goed alternatief."

4. De juiste verpakking

4. De juiste verpakking

De zichtbaarheid en uniformiteit van je verpakkingen moeten logisch zijn. Nog belangrijker: de verpakking moet praktisch zijn. "Het moet stapelbaar zijn, de limonade moet fris blijven en de gehaktbal warm, en het geheel moet er na een fietstocht nog steeds smakelijk uitzien."

Take-Away & Delivery

Take-Away & Delivery

Al actief in het bezorgen van maaltijden aan huis of overweeg je dit te gaan doen? Ontdek onze tips om je afhaal- en bezorgdiensten te optimaliseren. Trek meer tevreden klanten aan, verhoog je bestellingen en boost je omzet. Snelheid is een groot voordeel, maar je hebt nog veel meer troeven in handen.

Download de brochure
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu