Italiaanse pasta salade met cherry tomaatjes en basilicum (delivery)
Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

Ingrediënten
Italiaanse pasta salade met cherry tomaatjes en basilicum (delivery)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Salade

Vinaigrette


Opmaak
Ingrediënt naam
Salade
-
bleekselder 200.0 g
-
Bospeen 300.0 g
-
radicchio 200.0 g
-
rode paprika, geroosterde 200.0 g
-
rode ui 200.0 g
-
kerstomaat mix 1.0 kg
-
gekookte witte bonen 400.0 g
-
ontpitte zwarte olijven 200.0 g
Vinaigrette
-
Knorr Professional geconcentreerde groentenbouillon 20.0 g
Opmaak
-
basilicum 25.0 g
-
zwarte peper
-
Zuurdesem croutons 200.0 g
Bereiding
-
Salade
- Kook de penne beetgaar in water met wat zout.
- Maak de bleekselderij en de bospeen schoon, snijd ze in plakjes en blancheer ze kort.
- Snijd de radicchio en de geroosterde paprika in stukjes en de rode ui in brunoise.
- Halveer de tomaatjes en spoel de witte bonen af.
- Vermeng de pasta met de selderij, bospeen, radicchio, paprika, rode ui, witte bonen en de olijven en maak het geheel aan met wat vinaigrette.
-
Vinaigrette
- Meng de Hellmann's vinaigrette met de groentenbouillon en de tomatenpasta.
-
Opmaak
- Verdeel de pastasalade over de disposable bowls.
- Verdeel de gesneden tomaatjes samen met de basilicum en wat grof gemalen zwarte peper over de salade.
- Verpak de rest van de vinaigrette en de croutons in aparte disposable bakjes.